vrijdag 30 december 2016

Gastblogger Maartje tipt Schim & schaduw en De kroon


"Als je het eerste deel van De Selectie leest, kun je daarna niet meer stoppen met lezen."

 
Deze week hebben we een review van onze eerste gastblogger: Say hello to Maartje!:) 

Maartje zit nog op de middelbare school en in haar vrije tijd leest ze ofcourse! Daarnaast werkt ze met plezier een paar uurtjes bij Boekhandel Dominicanen en daar duikt ze natuurlijk ook regelmatig in de boeken.

Dit zijn volgens Maartje 2 series die je absoluut gelezen moet hebben:

 Schim en schaduw
Schim & schaduw, geschreven door Leigh Bardugo, is een boek waarin een geheel nieuwe wereld wordt beschreven. Bardugo neemt je mee in haar eigen wereld, waarin Alina Starkov meer te weten komt over haar achtergrond, liefde en haar krachten leert te gebruiken. Het is een boek dat de thema`s goed en fout, liefde en vertrouwen aankaart. Het is zeker ook een heel spannend boek, omdat er onverwachte wendingen zijn, die alles veranderen.

Als je een boek wilt lezen waarin jij je in geheel andere wereld wilt bevinden dan de onze, is dit zeker het boek om te lezen. Ik kan niet wachten om het vervolg te lezen!

De kroon
De kroon, geschreven door Kiera Cass, is het laatste deel van De Selectie serie. Een serie waar Koninklijke families en rebellen worden samengevoegd. In dit deel volgen we Eadlyn in het laatste deel van haar Selectie. De uitkomst is niet wat je zou verwachten.

Als je het eerste deel van De Selectie leest, kun je daarna niet meer stoppen met lezen. Het boek heeft zoveel humor, ik heb vaak in een deuk gelegen tijdens het lezen van de serie. Ik raad het zeker aan om de hele serie van begin tot eind te lezen. Laat je meeslepen in het leven van America en Eadlyn.

Veel leesplezier!

Groetjes,

Maartje.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten